SERVEI DE FISIOTERAPIA

En el Catalonia Open Wheelchair Tennis ITF G1 volem donar als esportistes els millors serveis perquè puguin rendir al màxim a la competició. És per això, que el torneig posarà a l’abast de tots els jugadors i jugadores el servei de fisioteràpia durant tots els dies de campionat, amb fisioterapeutes professionals de la Clínica del Tennis i de l’Academia Emilio Sánchez per a que puguin tractar totes aquelles dolències o càrregues derivades de la disputa dels partits i de la competició. 

Els jugadors/es podran demanar el seu torn en el Welcome Desk per ser atès.

REPAIR STATION

L’empresa italiana Lab 3.11 estarà a disposició de tots els jugador/es des del 24 fins el 28 d’octubre per a revisar les cadires de rodes o reparar allò que calgui.

PISTES D'ENTRENAMENT

Des d’un dia abans que arrenqui la competició, el 24 d’octubre, fins l’últim dia del torneig, els jugadors que ho vulguin podran reservar pistes d’entrenament, situades a les mateixes instal·lacions a on es disputarà el torneig.

Cal reservar les pistes amb antelació al Welcome Desk per a garantir una millor organització.

PLAYER ZONE

Durant tots els dies de torneig s’habilitarà una zona de jugadors on només es podrà accedir amb acreditació. Cada jugador tindrà dret a acreditar una persona del seu equip, ho podrà fer informant-ho el primer dia del torneig al mateix Welcome Desk.

 

Dins d’aquesta zona, els jugadors i jugadores podran accedir a diversos serveis, com reservar el shuttle de tornada, reservar pistes d’entrenament o accedir al servei de fisioteràpia. A més, també es posarà a disposició tot tipus de gentileses com fruita, begudes i fruits secs, i wifi gratuït.

 

La zona de jugadors quedarà activa el primer dia de la competició.

STRINGER

El torneig posarà a disposició de tots els jugadors/es el servei d’encordatge durant tots els dies de campionat, de 9 a 19h. El preu serà de 15 € per raqueta.

SHUTTLE

El torneig posarà a la disposició dels jugadors/es el servei de shuttle de manera gratuïta entre l’Aeroport Barcelona – El Prat i els hotels oficials o la seu del torneig.

A més informació enllaçar amb “torneig” i “transport”

ALLOTJAMENT

Els jugadors/es i els seus acompanyants es podran allotjar a uns apartaments situats a Castelldefels, que es troben a primera línia de platja i a 10 minuts de l’Emilio Sánchez Academy. 

 

A més informació: enllaçar amb “Torneig” i “Allotjament”

PATROCINADORS

patros-blau