CATALONIA OPEN WTA 125 LLEIDA 2024

La Federació Catalana de Tennis (FCT) organitza, amb el suport d’Esportcat, Generalitat de Catalunya, el Catalonia Open WTA 125 – Torneig Internacional Terres de Lleida, que se celebra del 29 d’abril al 5 de maig del 2024 al Club Tennis Lleida. Aquesta prova, que enguany arriba a la segona edició després de l’èxit de l’any passat al Club Tennis Reus Monterols, forma part d’un projecte estratègic entre la FCT i la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya per impulsar l’esport femení.

L’objectiu del projecte és convertir aquest torneig en un dels grans esdeveniments del tennis a Catalunya per la dimensió i el nivell esportiu de les participants.

A més, la Federació Catalana de Tennis anomenarà Lleida com a Ciutat del Tennis Català el 2024, el que suposarà que a més de l’organització del WTA 125, es realitzin un conjunt d’activitats paral·leles durant la setmana del torneig, així com en les setmanes anteriors i posteriors a la celebració d’aquest. El torneig compta també amb la col·laboració de la Real Federación Española de Tennis, la WTA, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Lleida.

“Tenim la certesa que anirà bé perquè el CT Lleida és espectacular. Hem demostrat que com a Federació sabem organitzar aquest tipus de competició i que el públic respon”.
Aleix Villatoro
director del Consell Català de l’Esport
“La intenció és que la projecció del tennis femení arribi a un nivell molt alt. Una demarcació com la de Lleida pot organitzar campionats i proves de prestigi internacional”.
Óscar Martínez
diputat d’Esports de la Diputació de Lleida
“L’excel·lència pot ser un repte, però venim d’on venim. El CT Reus Monterols va fer una gran tasca, i aquest any el CT Lleida és un club centenari que fa molt bé les coses. Segur que aquesta edició tornarà a ser tot un èxit”.
Jordi Tamayo
president de la Federació Catalana de Tennis
“És un somni fet realitat. El 1967 vam ser els primers que vàrem organitzar un torneig femení i, evidentment, estem molt orgullosos de poder continuar amb el repte de potenciar el tennis femení”.
José Luis Solans
president del Club Tennis Lleida
“Que el torneig se celebri a Lleida, casa meva, és una emoció enorme. Estic molt il·lusionada i treballarem perquè sigui un gran torneig, que segur que ho serà”.
Neus Ávila
directora del torneig

PATROCINADORS

patros

CONTACTA AMB NOSALTRES